Kennel Sabayas
Opdræt af Berner Sennen

Tiden var inde til en pige mere. Denne gang valgte vi hvem der skulle være FAR. Ingen tvivl hos os, det sku' nemlig være Knucklehead Av LeeArmand (Loke). Igen på grund af et pragtfuldt temperement Asta Asdal fandt vi i Norge, hos kennel LeeArmand.

Vi besøgte Elin og Torill en dag i maj  og besøget faldt ud i, at vores kærlighed var til Asta. Så var det jo spændende, om vi kunne få lov til at købe denne dejlige pige. Og heldigvis - det kunne vi og i juni 07 hentede vi lille Asta i Norge og hun faldt ind i flokken med det samme.

Asta har udviklet sig stille og roligt. Da hun var lille, havde Asta ikke megen pels. Vi blev "drillet" lidt på træningspladsen… har I fået jer en grosser-sennen? Men det har hun gjort til skamme, i dag har Asta en flot pels, som er super nem at holde.

Asta er en kærlig pige som hviler godt i sig selv. Hun vil meget gerne ha lidt udfordringer når vi går tur eller er i skoven, ikke bare gå og gå, nej, det er kedeligt. Livet skal opleves og være sjovt :-) Det er jo så op til mig, at gøre turene  spændende, hvilket Asta synes vældig godt om. Hun er en rigtig nusse/kæle pige ( elsker at ligge i arm )  og så har hun et par ret sædvanlige Bernerting, så som at lige at puffe til en når man skal drikke kaffe/cola ect.  Super god og kærlig mor til det første kuld heart

I udstillingsringen er hun også tilpas og har taget flere gode præmieringer hjem.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk