Kennel Sabayas
Opdræt af Berner Sennen

Tertzo's Bellman kom meget pludselig ind i vores liv i juli 2011.

 Ejer var blevet indlagt på sygehus og behøvede hjælp til pasning af Bellman. Da vi havde mistet vores Yanis 3 uger forinden, var vi klar til at tage Belle (som han kaldes i det daglige) og passe ham så længe det var nødvendigt. Men først skulle han jo møde vores 4 piger herhjemme og en efter en, blev hundene præsenteret for hinanden. Det gik bare sååå godt og alle kunne li hinanden og efter det første døgn, så var der oprettet et nyt heraki. Belle var den øverste leder...som ventet, da Belle er 7,8 år !

Han er så god, omgængelig og tålmodig og sød ved os alle. Det er en daglig glæde at have ham her og da han tilmed ser godt ud, aftalte Ina (opdrætter) og jeg at Belle da lige skulle prøve at blive udstillet på et skue. Det synes Belle var tip-top og fik flot præmering, så vi lagde lidt flere skumle planer med officiel udstilling. Belle viste sig også at være fertil, hans HD er : HD AA og AA 00, så måske kunne han avlsgodkendes. I Køge fik Belle så flotte præmeringer, at han blev avlsgodkendt kort efter.

Heldigvis blev Erik rask igen og Belle kunne komme hjem til sin Far igen efter 6 uger her hos os og det er bedst at Belle har den hverdag som han kender så godt, nemli turene i skoven med Farmand og den vanlige "morfar" eller 3-4 stykker. Vi har ind imellem den fornøjesle at have ham på week-end og juleferie og Belle bor jo tæt på, i Helsinge, så jeg kan køre op og besøge ham og Erik ret tit smiley.

I November blev Belle 8 år og da han så er en" ældre" herre, hedder det Veteran klassen fremover. Jeg har den fornøjelse at udstille Belle, han synes fortsat det er sjovt og han bevæger sig som en drøm,  glæde og energi stråler ud fra ham.....og alle der hilser på Belle, bliver mødt med logrende hale og en kærlig snude.heart

Belle er indtil videre blevet Far til 2 smukke døtre.cheeky Og han er stadig til rådighed for egnede tæver.

 

Af udstillinger har Belle været på følgende :

Køge sept. 11 ÅK. Excellent

Køge sept. 11 ÅK Exellent.CK. BIK 4

Nyborg Jan 12 VET Exellent CK 1. vinder. BIR, BIK 2 R.Cert

Køge marts 12 VET Exellent CK 1. vinder. BIR, BIK 5 og CERT

Roskilde maj 12 VET Exellent CK 1. vinder BIR

Ballerup juni 12 VET Exellent CK 1. vinder BIR

Ballerup juni 12 VET Exellent CK 1. vinder BIR, BIK 4

Herning Nov 12 VET Exellent  3 vinder

Tertzo`s Bellman blev Årets Veteran 2012. heart

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk