Kennel Sabayas
Opdræt af Berner Sennen

Da Balto var lige godt 2 år, ville vi gerne have en lillebror til ham.

Vi kontaktede Ina Olsen, fordi vi har Balto, opdræt fra Tertzo. Ina lyttede til vores ønske og sagde at der måske kunne være en hund til os, men ikke hvornår! Det ville hun se på.

Vi syntes at der gik lang tid (måske en hel uge) - men så ringede Ina - hun mente at nu var der en lillebror til vores Balto, kom og kig…

Og så fik vi Yanis!! Balto var med og hentede ham hjem.

Vi startede med lidt træning herhjemme, gåture m.m. Træningsplads, det blev vel til 3 gange, fik at vide Yanis var MEGET dygtig og lærenem.

Siden hen er Yanis blevet en rigtig showdog. Han elsker udstillinger, fra det øjeblik han har registreret - at nu gør mor klar - "snakker" han hele tiden (læs piver og hyler), og han gør alt hvad han kan i ringen, synes at vide, at HAN er på lige nu!
Yanis har udviklet sig stille og roligt...mange gange har han fået den bedømmelse af dommeren, at han/hun ville ha mere hund. Og da Yanis blev 5 år, så fik dommerne mere hund...en flot hund !!. I 2007 blev Yanis Dansk Champ og BIR og BIM et par gange. Og i Vejen 2007 var vi også i Store Ring og her blev Yanis BIS 4. Armene kunne faktisk ikke komme ned igen på vejen tilbage til Hillerød :-)

Yanis er en drøm at udstille....han nærmest "flyver " hen over jorden med meget smukke bevægelserheart

En pragtfuld berner, med masser af gode ideer, utroligt tolerant, opmærksom og meget meget kærlig. For os, en 1 gang i livet berner. Han er helt speciel, nemli' meget mors hund!

Yanis måtte vi desværre sige farvel til den 6/6 2011. Han blev 9½ år. Du er dybt savnet og er altid i vores hjerter.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk